O.D Motors’da Kolay Taksit İmkanı

O.D Motors’da Kolay Taksit İmkanı

O.D Motors’da Kolay Taksit İmkanı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.06.2024
A+
A-

O.D Motors’da Kolay Taksit İmkanı

O.D Otomotiv, 2020’den beri Anonim Şirket olarak faaliyet göstermektedir. Otomotiv, otomotiv bakım servisi, inşaat ve güzellik salonları gibi çeşitli sektörlere yatırım yaparak istihdam sağlamış ve yakın zamanda turizm ve gıda sektörlerine de yatırım yapma hedefi koymuştur. Müşteri memnuniyetini esas alarak geniş bir müşteri portföyüne sahiptir ve Türkiye’nin farklı bölgelerinde temsilcilikleri bulunmaktadır. Şirket, 340.000 km altında şase, podyo, direk ve airbag işlem görmemiş araçları tercih eder ve satışa sunar. O.D Otomotiv, her motorda üstün sürüş keyfi sunan hız tutkunları için tercih edilen bir markadır.

O.D Motors'da Kolay Taksit İmkanı

O.D Otomotiv, tramer kaydı araç satış bedelinin %30’unu aşmaz şekilde uygun ödeme koşulları sunar. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, peşin veya vadeli araç alımlarında marka ve model gözetmeksizin tüm periyodik bakımları kendi servisinde yaparak teslim eder. En uygun ödeme seçenekleriyle en doğru aracı müşteriye sunar. Türkiye’nin önde gelen finans kuruluşlarının yetkili bayisidir.

Taksitli Ödeme İmkanı

Tüketici, isterse bizim stoklarımızdaki bir aracı isterse bireysel satıcıdan bir aracı tercih etsin, süreç müşteri başvuru formu ile başlar. Kayıt alınan müşterinin mali durumu değerlendirildikten sonra, en fazla %30 peşinat ve geri kalanı senetle satış işlemi devam eder. Taksit seçenekleri 12, 24, 36 ay olarak belirlenip, banka faiz oranlarına yakın ödeme planları oluşturulur. Araç, müşterinin adına satılarak borç miktarı kadar rehin konur. Araç borcu bitene kadar sigortalı olması gerekmektedir. Müşteri, taksitlerini vadesinden önce ödemek isterse kalan ana para alınır ve faiz farkı kaldırılır. Senet ödemeleri bankaya yapılır; nakit ödemeler kabul edilmez ve her ödeme açıklamalı yapılmalıdır.

O.D Motors'da Kolay Taksit İmkanı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.