Kurye Ata Emre Akman’ı Öldüren Sanığa 24 Yıl Hapis Cezası

Kurye Ata Emre Akman’ı Öldüren Sanığa 24 Yıl Hapis Cezası

Kurye Ata Emre Akman’ı Öldüren Sanığa 24 Yıl Hapis Cezası
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.07.2024
A+
A-

Kurye Ata Emre Akman’ı Öldüren Sanığa 24 Yıl Hapis Cezası

Balıkesir’de motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ı 25 yerinden bıçaklayarak öldüren Erdoğan Özdemir hakkında mahkeme kararını verdi. Erdoğan Özdemir, 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Azmettiricilikle suçlanan babası ise yargılanmaktan beraat etti. Duruşma salonunda bir müşteki avukat, verilen cezaya karşı çıkarak cübbesini çıkardı.

Kurye Ata Emre Akman\'ı öldüren sanığa 24 yıl hapis cezası verildi

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman’ın 11 Mayıs’ta sokak ortasında canice katledilmesiyle ilgili görülen dava bugün sonuçlandı. Mahkeme heyeti, Erdoğan Özdemir’in yaşının 18 yaşından küçük olması nedeniyle “Fiili işlediği sırada 15 yaşını doldurmuş olup, 18 yaşını doldurmamış olan kişiler hakkında suç, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde 14 yıldan 20 yıla, müebbet hapis cezasını gerektirdiği hükmolunur” maddesine dayanarak, Erdoğan Özdemir’e 24 yıl hapis cezası verdi.

“BU KABUL EDİLECEK BİRŞEY DEĞİL”

CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz duruşma salonundan detayları paylaşıp şu ifadelere yer verdi: “Müşteki avukatlarından biri ağlayarak savunma yaptı. Cübbesini çıkardı. Ata Emre’nin ailesinin avukatı, ‘Sayın mahkeme başkanı huzurunuzda cübbemi çıkartıyorum, bu savunmayı anne olarak yapmak istiyorum. Benim oğlum da var Ata ile aynı yaşta. Bu kabul edilebilecek bir şey değil. Biz bu ülkeye pırıl pırıl evlatlar yetiştirmek isterken karanlık kişiler tarafından öldürüldü. Kendisi cezaevinde kalmamak için oğluna yaptırdı. Bunların tamamı tasarlanmıştır’ dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.